Ευχόμαστε σε όλους καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά . Οι εγγραφές άνοιξαν, παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως στους υπεύθυνους προπονητές για την διευκόλυνση κατάρτισης των τμημάτων μας.

  • Κολύμβηση

θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι τα προγράμματα κολύμβησης στην μικρή και στην μεγάλη πισίνα ξεκινούν Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου. Η έγγραφη είναι ΔΩΡΕΑΝ και απαραίτητη είναι η ιατρική βεβαίωση.

  • Στίβος-Ομαδικά προγράμματα ΦΑ για ΑμΕΑ

Μονό για τον μήνα Σεπτέμβριο το πρόγραμμα του Στίβου καθώς και το ομαδικό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής ο Σύλλογος μας Θα το προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φίλους μας να δοκιμάσουν και να διασκεδάσουν με καινούρια αθλήματα και παιχνίδια.

Στο πρόγραμμα του στίβου μπορούν να μετέχουν παιδιά και νέοι με διανοητικές και κινητικές αναπηρίες από 8 ετών και άνω . Ωράριο 15:00-16:00, 16:00-17:00 καθημερινά σε ολιγομελή τμήματα 3-5 ατόμων. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό στάδιο Χαλικάκι (Σαρωνικού και Γράμμου)

Στο ομαδικό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής μπορούν να μετέχουν παιδιά με διανοητικές  αναπηρίες από 6 ετών έως 12 σε ολιγομελή τμήματα 3-5 ατόμων.Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε αίθουσα στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης .

  • Κύκλοι Φίλων

Από 9 ετών και άνω – Σάββατο και διάρκεια 3-6 ώρες εξαρτάται από την δραστηριότητα. Για παιδιά και νέους με διανοητικές και κινητικές αναπηρίες . Θεματικές δραστηριότητες αναψυχής και κοινωνικοποίησης

Υπεύθυνος για τα προγράμματα κολύμβησης -Αγγελής Κωνσταντίνος τηλ: 6972 070 474                                                                                Υπεύθυνος για τα προγράμματα Στίβου και τα ομαδικά προγράμματα ΦΑ -Βιδάλη Νικολέτα τηλ: 6986934215                                                Υπεύθυνος για το προγράμματα κύκλοι φίλων- Πάσχος Κώστας τηλ: 6973 018 331