Ομαδικά & εξατομικευμένα προγράμματα ΦΑ για Αμεα

  Τα ομαδικά και εξατομικευμένα προγράμματα φυσικής αγωγής βοηθούν τα παιδιά να βιώνουν νέες κινητικές εμπειρίες και να θέτουν τις βάσεις για συμμετοχή σε αθλοπαιδιές αλλα και σε επιμέρους ατομικά αγωνίσματα. 

Διαβάστε Περισσότερα

Στίβος

  Ο Στίβος είναι ένα από τα πιο αγαπητά και ενδιαφέροντα αθλήματα καθώς συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αθλητών και παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία αγωνισμάτων. Κάθε παιδί-αθλητής έχει την δυνατότητα να επιλέξει το άθλημα που του ταιριάζει, να διακριθεί και να αιστανθεί την αποδοχή και την επιβράβευση. 
Η συμμετοχή στα αθλήματα  του στίβου είναι σημαντική για τη φυσική και πνευματική υγεία των παιδιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Bowling

 

Είναι ένα άθλημα ιδιαίτερα ωφέλιμο και δημοφιλές ανάμεσα στα άτομα με διανοητικές και κινητικές αναπηρίες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ή τις αθλητικές τους ικανοτήτες. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που φέρνουν το άθλημα του bowling στην κορυφή των προτιμήσεων παιδιών και ενηλίκων.

Διαβάστε Περισσότερα

Kολύμβηση

  Η κολύμβηση είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές άθλησης και από τις πιο φιλικές προς τον οργανισμό. Συμβάλλει στην ευεξία και τη σωστή σωματική ανάπτυξη του αθλούμενου και επιτυγχάνει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη της κιναίσθησης, της αναπνευστικής λειτουργίας, της χαλάρωσης και της ψυχαγωγίας.

Διαβάστε Περισσότερα